Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Εκμέκ με καταϊφι

Written By Unknown on Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017 | Φεβρουαρίου 08, 2017

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Chefoulis
Βράζουμε για 20 λεπτά το νερό με την ζάχαρη μέχρι να λιώσει και στο τέλος προσθέτουμε τον χυμό λεμονιού. Ξεφτίζουμε το καταΐφι, λιώνουμε το βούτυρο και το ανακατεύουμε με το καταΐφι να υγρανθεί καλά. Το στρώνουμε σε ταψί και το ψήνουμε για 20 – 25 λεπτά.
Αφήνουμε να κρυώσει λίγο και το περιχύνουμε με το σιρόπι. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το γάλα ,το νερό,την ζάχαρη να ζεσταθεί και μόλις αρχίσει να ζεσταίνεται (να είναι ελαφρώς χλιαρό ακόμη) προσθέτουμε το αλεύρι και το κορν φλάουρ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr


SHARE

About Unknown