Από το: Οι Θησαυροί Της Κουζίνας
Γρήγορες κι εύκολες γαρίδες με πικάντικη γεύση για όσους θέλουν τα καυτερά ή τα ελαφρώς καυτερά φαγητά. Οι υπόλοιποι μπορείτε απλά να παραλείψετε την καυτερή πιπεριά. Ψιλοκόβουμε τις σκελίδες του σκόρδου και τις τσιγαρίζουμε στο λάδι μέχρι να γυαλίσουν λίγο. Ψιλοκόβουμε και
την πιπεριά και την τσιγαρίζουμε μαζί. Εγώ έβαλα μικρή ποσότητα για να μη γίνει πολύ καυτερό το φαγητό...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://thisauroikouzinas-syntages.blogspot.gr
Γρήγορες κι εύκολες γαρίδες με πικάντικη γεύση για όσους θέλουν τα καυτερά ή τα ελαφρώς καυτερά φαγητά. Οι υπόλοιποι μπορείτε απλά να παραλείψετε την καυτερή πιπεριά. Ψιλοκόβουμε τις σκελίδες του σκόρδου και τις τσιγαρίζουμε στο λάδι μέχρι να γυαλίσουν λίγο. Ψιλοκόβουμε και
την πιπεριά και την τσιγαρίζουμε μαζί. Εγώ έβαλα μικρή ποσότητα για να μη γίνει πολύ καυτερό το φαγητό...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://thisauroikouzinas-syntages.blogspot.gr