Από το: Συνταγές και Συμβουλές Μαγειρικής
Οι μπανάνες που θα χρησιμοποιήσουμε πρέπει να είναι ώριμες, συνεπώς και όσο χρειάζεται μαλακές και γλυκιές. Όχι όμως παραφτασμένες με μαύρα στίγματα. Πρέπει η παρασκευή να γίνει αμέσως μόλις κόψουμε τις μπανάνες για να μη μαυρίσουν. Αν θέλουμε, μπορούμε αντί για σκέτο γάλα να χρησιμοποιήσουμε ένα μείγμα από γάλα και υδαρής (χωρίς πολλά λιπαρά) κρέμας
γάλακτος. Ακόμη κάτι: σ΄αυτό το ρόφημα ταιριάζει λίγο αλκοόλ - κατά προτίμηση κονιάκ ή λικέρ μπανάνας - οπότε παίρνει τη μορφή ενός απολαυστικού καλοκαιρινού κοκτέηλ. Εκτός βέβαια κι αν πρ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.e-sofia.gr
Οι μπανάνες που θα χρησιμοποιήσουμε πρέπει να είναι ώριμες, συνεπώς και όσο χρειάζεται μαλακές και γλυκιές. Όχι όμως παραφτασμένες με μαύρα στίγματα. Πρέπει η παρασκευή να γίνει αμέσως μόλις κόψουμε τις μπανάνες για να μη μαυρίσουν. Αν θέλουμε, μπορούμε αντί για σκέτο γάλα να χρησιμοποιήσουμε ένα μείγμα από γάλα και υδαρής (χωρίς πολλά λιπαρά) κρέμας
γάλακτος. Ακόμη κάτι: σ΄αυτό το ρόφημα ταιριάζει λίγο αλκοόλ - κατά προτίμηση κονιάκ ή λικέρ μπανάνας - οπότε παίρνει τη μορφή ενός απολαυστικού καλοκαιρινού κοκτέηλ. Εκτός βέβαια κι αν πρ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.e-sofia.gr