Από το: Ζουζουνομαγειρέματα
Αγαπημένη συνταγή με κυνήγι ή με μοσχάρι η χοιρινό. Το πράσο μας αρέσει ιδιαίτερα... έχει γλύκα όπου μπαίνει δίνει θαυμάσια γεύση ...όπως σε πίτες αλλά και με το κρέας και με κόκκινη σάλτσα... όχι αυγολέμονο, έτσι το έκανε η πρόγιαγιά και η μαμά του άντρα μου και συνεχίζω εδώ
και χρόνια την παράδοση!!! Αφού μαρινάρουμε το κρέας Εδω ή αν βάλουμε μοσχάρι ή χοιρινό δεν θα χρειαστεί να μαριναριστούν, βάζουμε λάδι στην κατσαρόλα να κάψει, στραγγίζουμε το κρέας καλά... από τα υγρά και το θωρακίζουμε να ροδίσει ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://zzcook.blogspot.gr
Αγαπημένη συνταγή με κυνήγι ή με μοσχάρι η χοιρινό. Το πράσο μας αρέσει ιδιαίτερα... έχει γλύκα όπου μπαίνει δίνει θαυμάσια γεύση ...όπως σε πίτες αλλά και με το κρέας και με κόκκινη σάλτσα... όχι αυγολέμονο, έτσι το έκανε η πρόγιαγιά και η μαμά του άντρα μου και συνεχίζω εδώ
και χρόνια την παράδοση!!! Αφού μαρινάρουμε το κρέας Εδω ή αν βάλουμε μοσχάρι ή χοιρινό δεν θα χρειαστεί να μαριναριστούν, βάζουμε λάδι στην κατσαρόλα να κάψει, στραγγίζουμε το κρέας καλά... από τα υγρά και το θωρακίζουμε να ροδίσει ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://zzcook.blogspot.gr