Από το: G & M - Χρώμα... Ελληνικό!
Αλατοπιπερώνουμε το κρέας. Έχουμε πλύνει και έχουμε καθαρίσει τα λαχανικά μας. Τα πράσα τα έχουμε κόψει σε μικρά μακρόστενα κομμάτια. Τις πιπεριές σε μπαστουνάκια. Σε μία ρηχή κατσαρόλα, προσθέτουμε λάδι για να κάψει... Προσθέτουμε το κρέας μας και το
τσιγαρίζουμε πολύ καλά. Στη συνέχεια, προσθέτουμε το κρεμμύδια ψιλοκομμένο και το σοτάρουμε. Προσθέτουμε πράσα και πιπεριές και τα σοτάρουμε και αυτά. Σβήνουμε με το κρασί, αφού το αφήσουμε να πάρει δυο...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com
Αλατοπιπερώνουμε το κρέας. Έχουμε πλύνει και έχουμε καθαρίσει τα λαχανικά μας. Τα πράσα τα έχουμε κόψει σε μικρά μακρόστενα κομμάτια. Τις πιπεριές σε μπαστουνάκια. Σε μία ρηχή κατσαρόλα, προσθέτουμε λάδι για να κάψει... Προσθέτουμε το κρέας μας και το
τσιγαρίζουμε πολύ καλά. Στη συνέχεια, προσθέτουμε το κρεμμύδια ψιλοκομμένο και το σοτάρουμε. Προσθέτουμε πράσα και πιπεριές και τα σοτάρουμε και αυτά. Σβήνουμε με το κρασί, αφού το αφήσουμε να πάρει δυο...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com