Από το: Ζουζουνομαγειρέματα
Αφού ζυμώσουμε το ζυμάρι το χωρίζουμε σε μπαλάκια. Ανοίγουμε με νισεστέ όσο μεγάλο φύλλο μπορούμε. Τυλίγουμε στον πλάστη το φύλλο αφού το αλευρώσουμε με λίγο νισεστέ, το πιέζουμε και από τις δύο πλευρές και το σουρώνουμε. Με προσοχή το τραβάμε και το βγάζουμε από
τον πλάστη, το αφήνουμε στην άκρη και συνεχίζουμε με τις υπόλοιπες μπάλες. Στρώνουμε μία μεγάλη πετσέτα κουζίνας ή μια μεγάλη λαδόκολλα, ανοίγουμε το πρώτο φύλλο πασπαλίζουμε λάδι βούτυρο τυρί...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://zzcook.blogspot.gr
Αφού ζυμώσουμε το ζυμάρι το χωρίζουμε σε μπαλάκια. Ανοίγουμε με νισεστέ όσο μεγάλο φύλλο μπορούμε. Τυλίγουμε στον πλάστη το φύλλο αφού το αλευρώσουμε με λίγο νισεστέ, το πιέζουμε και από τις δύο πλευρές και το σουρώνουμε. Με προσοχή το τραβάμε και το βγάζουμε από
τον πλάστη, το αφήνουμε στην άκρη και συνεχίζουμε με τις υπόλοιπες μπάλες. Στρώνουμε μία μεγάλη πετσέτα κουζίνας ή μια μεγάλη λαδόκολλα, ανοίγουμε το πρώτο φύλλο πασπαλίζουμε λάδι βούτυρο τυρί...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://zzcook.blogspot.gr