Από το: Το μυαλό στο... φαγητό
Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη να ασπρίσουν. Ρίχνουμε το αυγό και συνεχίζουμε το χτύπημα. Αργά αργά ρίχνουμε και τα υπόλοιπα υλικά. Μόλις είναι έτοιμη η ζύμη την βάζουμε στο ψυγείο για μια ώρα. Ανοίγουμε με τον πλάστη χοντρό φύλλο, ανάλογα πόσο χοντρά τα
θέλουμε. Παίρνουμε ένα κουπατ και σχηματίζουμε τα μπισκότα ή πλάθουμε πλεξούδες ή να τα κάνουμε ρολάκια με μαρμελάδα. Σε ένα ταψί στρώνουμε μια λαδόκολα, και πάνω βάζουμε τα κουλουράκια. Τα ψήνουμε στους 180 για 20 λεπτά. Όταν κρυώσουν μπ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://tomyalostofagito.gr/suntagesnikoulas
Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη να ασπρίσουν. Ρίχνουμε το αυγό και συνεχίζουμε το χτύπημα. Αργά αργά ρίχνουμε και τα υπόλοιπα υλικά. Μόλις είναι έτοιμη η ζύμη την βάζουμε στο ψυγείο για μια ώρα. Ανοίγουμε με τον πλάστη χοντρό φύλλο, ανάλογα πόσο χοντρά τα
θέλουμε. Παίρνουμε ένα κουπατ και σχηματίζουμε τα μπισκότα ή πλάθουμε πλεξούδες ή να τα κάνουμε ρολάκια με μαρμελάδα. Σε ένα ταψί στρώνουμε μια λαδόκολα, και πάνω βάζουμε τα κουλουράκια. Τα ψήνουμε στους 180 για 20 λεπτά. Όταν κρυώσουν μπ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://tomyalostofagito.gr/suntagesnikoulas