Από το: ditucook
Κόβουμε τα κοτσάνια από τα μανιτάρια. Τα λαδώνουμε με ένα πινελάκι, τα αλατοπιπερώνουμε και τα προψήνουμε για 15 λεπτά στο φούρνο στους 180 βαθμούς αέρα. Τεμαχίζουμε το σολωμό σε 12 κομματάκια και τον αλατίζουμε. Τα τοποθετούμε πάνω στα μανιτάρια και συνεχίζουμε το ψήσιμο για 25 λεπτά ακόμη. Στο μεταξύ ετοιμάζουμε τη σως. Σε ένα μπωλάκι
ρίχνουμε τη μουστάρδα, το γιαούρτι, το χυμό λεμονιού, 5 φυλλαράκια δυόσμο ψιλοκομμένα και λίγο ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε καλά. Στη συνέχεια ετοιμάζουμε και το ρυζάκι. Βράζουμε για ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://ditucook.blogspot.gr
Κόβουμε τα κοτσάνια από τα μανιτάρια. Τα λαδώνουμε με ένα πινελάκι, τα αλατοπιπερώνουμε και τα προψήνουμε για 15 λεπτά στο φούρνο στους 180 βαθμούς αέρα. Τεμαχίζουμε το σολωμό σε 12 κομματάκια και τον αλατίζουμε. Τα τοποθετούμε πάνω στα μανιτάρια και συνεχίζουμε το ψήσιμο για 25 λεπτά ακόμη. Στο μεταξύ ετοιμάζουμε τη σως. Σε ένα μπωλάκι
ρίχνουμε τη μουστάρδα, το γιαούρτι, το χυμό λεμονιού, 5 φυλλαράκια δυόσμο ψιλοκομμένα και λίγο ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε καλά. Στη συνέχεια ετοιμάζουμε και το ρυζάκι. Βράζουμε για ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://ditucook.blogspot.gr