Από το: Ζουζουνομαγειρέματα
Πλένουμε πολύ καλά τη συκωταριά τη την ζεματάμε. Δηλαδή βάζουμε νερό να βράσει σε μια μεγάλη κατσαρόλα και βάζουμε μέσα τη συκωταριά να ζεματιστεί, και την ξαφρίζουμε, θέλει περίπου μισή ώρα να μην έχει αίματα γιατί θα βράσει μετά. Την στραγγίζουμε και την αφήνουμε να
κρυώσει. Την κόβουμε σε κυβάκια. Σε μια κατσαρόλα με το βούτυρο και λάδι σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια με τη συκωταριά. Πασπαλίζουμε το αλεύρι το σοτάρουμε λίγο ακόμη ρίχνουμε το ζεστό νερό να τα σκεπάσει και λίγο παραπάνω και τα...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://zzcook.blogspot.gr
Πλένουμε πολύ καλά τη συκωταριά τη την ζεματάμε. Δηλαδή βάζουμε νερό να βράσει σε μια μεγάλη κατσαρόλα και βάζουμε μέσα τη συκωταριά να ζεματιστεί, και την ξαφρίζουμε, θέλει περίπου μισή ώρα να μην έχει αίματα γιατί θα βράσει μετά. Την στραγγίζουμε και την αφήνουμε να
κρυώσει. Την κόβουμε σε κυβάκια. Σε μια κατσαρόλα με το βούτυρο και λάδι σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια με τη συκωταριά. Πασπαλίζουμε το αλεύρι το σοτάρουμε λίγο ακόμη ρίχνουμε το ζεστό νερό να τα σκεπάσει και λίγο παραπάνω και τα...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://zzcook.blogspot.gr