Από το: Γλυκιές Ιστορίες
Διαλύουμε τη μαγιά στο γάλα και προσθέτουμε λίγο αλεύρι (1 κ. γλυκού) και τ' αφήνουμε να φουσκώσει. Σ ένα μεγάλο μπόλ χτυπάμε το λάδι με τη ζάχαρη μέχρι να γίνει κρεμώδες το μίγμα. Μετά προσθέτουμε τ 'αβγά, αλάτι, γιαούρτι και το μίγμα μαγιάς -αλευριού. Ανακατεύουμε
καλά και αργά προσθέτουμε το υπόλοιπο αλεύρι. Ζυμώνουμε με τα χέρια και μεταφέρουμε τη ζύμη σε αλευρωμένη επιφάνεια για να ζυμωθεί καλύτερα. Σκεπάζουμε τη ζύμη ,όταν είναι έτοιμη και την αφήνουμε να ησυχάσει...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://glykesistories.blogspot.gr
Διαλύουμε τη μαγιά στο γάλα και προσθέτουμε λίγο αλεύρι (1 κ. γλυκού) και τ' αφήνουμε να φουσκώσει. Σ ένα μεγάλο μπόλ χτυπάμε το λάδι με τη ζάχαρη μέχρι να γίνει κρεμώδες το μίγμα. Μετά προσθέτουμε τ 'αβγά, αλάτι, γιαούρτι και το μίγμα μαγιάς -αλευριού. Ανακατεύουμε
καλά και αργά προσθέτουμε το υπόλοιπο αλεύρι. Ζυμώνουμε με τα χέρια και μεταφέρουμε τη ζύμη σε αλευρωμένη επιφάνεια για να ζυμωθεί καλύτερα. Σκεπάζουμε τη ζύμη ,όταν είναι έτοιμη και την αφήνουμε να ησυχάσει...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://glykesistories.blogspot.gr