Από το: Γλυκιές Ιστορίες
Το πρώτο γλυκό που έρχετε στο μυαλό μου όταν μιλάμε για βύσσινο είναι μια black forest! Aς φτιάξουμε λοιπόν μια τέτοια τούρτα , εύκολα & γρήγορα! Φτιάχνουμε το κείκ , αφήνουμε να στραγγίξει καλά απο το γλάσο και το κόβουμε σε λεπτές ίσου πάχους φέτες.
Χωρίζουμε το γλυκό βυσσινό απο το σιρόπι του. Στο σιρόπι προσθέτουμε το κονιάκ και ζεστένουμε ελαφρά.
Στρώνουμε σε φόρμα με αφαιρούμενο τσέρκι μια στρώση με τα κομάτια του κεικ σοκολάτας. Περιχύνουμε με το σιρόπι βυσσινου κονιάκ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://glykesistories.blogspot.gr
Το πρώτο γλυκό που έρχετε στο μυαλό μου όταν μιλάμε για βύσσινο είναι μια black forest! Aς φτιάξουμε λοιπόν μια τέτοια τούρτα , εύκολα & γρήγορα! Φτιάχνουμε το κείκ , αφήνουμε να στραγγίξει καλά απο το γλάσο και το κόβουμε σε λεπτές ίσου πάχους φέτες.
Χωρίζουμε το γλυκό βυσσινό απο το σιρόπι του. Στο σιρόπι προσθέτουμε το κονιάκ και ζεστένουμε ελαφρά.
Στρώνουμε σε φόρμα με αφαιρούμενο τσέρκι μια στρώση με τα κομάτια του κεικ σοκολάτας. Περιχύνουμε με το σιρόπι βυσσινου κονιάκ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://glykesistories.blogspot.gr