Από το: Ζουζουνομαγειρέματα
Σε ποιόν δεν αρέσουν οι μπριζόλες, όταν δε είναι και μαριναρισμένες με τόσα αρώματα είναι τέλειες! Στη σχάρα, στο φούρνο, στο τηγάνι, εγώ τις κάνω στο σχαροτήγανο και έχω λίγο από όλα! Μπριζόλες λαιμού παίρνουμε φυσικά να έχουν λίγο λιπάκι για να γίνουν υπέροχες!
Ανακατεύουμε τα υλικά της μαρινάδας και κάνουμε μπανάκι τις μπριζόλες. Τις βάζουμε σε μία σακούλα τροφίμων και τις αφήνουμε στο ψυγείο για ένα βράδυ. Ψήνουμε στο σχαροτήγανο 12-15 λεπτά γυρίζοντας τες 2-3 φορές χύνοντάς τες με τη μαρινάδα πότε- πότε!!!
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://zzcook.blogspot.gr
Σε ποιόν δεν αρέσουν οι μπριζόλες, όταν δε είναι και μαριναρισμένες με τόσα αρώματα είναι τέλειες! Στη σχάρα, στο φούρνο, στο τηγάνι, εγώ τις κάνω στο σχαροτήγανο και έχω λίγο από όλα! Μπριζόλες λαιμού παίρνουμε φυσικά να έχουν λίγο λιπάκι για να γίνουν υπέροχες!
Ανακατεύουμε τα υλικά της μαρινάδας και κάνουμε μπανάκι τις μπριζόλες. Τις βάζουμε σε μία σακούλα τροφίμων και τις αφήνουμε στο ψυγείο για ένα βράδυ. Ψήνουμε στο σχαροτήγανο 12-15 λεπτά γυρίζοντας τες 2-3 φορές χύνοντάς τες με τη μαρινάδα πότε- πότε!!!
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://zzcook.blogspot.gr