Από το: Γλυκιές Ιστορίες
Πλένουμε τον μπακαλιάρο σε τρεχούμενο νερό και τον βάζουμε σε μπόλικο νερό να "ξαλμυρισει". Τον αφήνουμε περίπου 15 ώρες. Σε αυτές τις 15 ώρες αλλάζουμε το νερό 3-4 φορες. Στην συνεχεια τον στραγγίζουμε και τον καθαρίζουμε από τα κόκκαλα και τις πέτσες. Τον κόβουμε σε
μικρά κομματάκια η λωρίδες. Τον ανακατεύουμε με όλα τα υπόλοιπα υλικά και τον αφήνουμε για κανένα μισάωρο να τραβήξει. Βάζουμε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι να ζεσταθεί. με την βοήθεια ενός κουταλιού βάζουμε στο...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://glykesistories.blogspot.gr
Πλένουμε τον μπακαλιάρο σε τρεχούμενο νερό και τον βάζουμε σε μπόλικο νερό να "ξαλμυρισει". Τον αφήνουμε περίπου 15 ώρες. Σε αυτές τις 15 ώρες αλλάζουμε το νερό 3-4 φορες. Στην συνεχεια τον στραγγίζουμε και τον καθαρίζουμε από τα κόκκαλα και τις πέτσες. Τον κόβουμε σε
μικρά κομματάκια η λωρίδες. Τον ανακατεύουμε με όλα τα υπόλοιπα υλικά και τον αφήνουμε για κανένα μισάωρο να τραβήξει. Βάζουμε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι να ζεσταθεί. με την βοήθεια ενός κουταλιού βάζουμε στο...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://glykesistories.blogspot.gr