Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Κροκέτες μπακαλιάρου και σκορδαλιά!

Written By Unknown on Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017 | Μαρτίου 24, 2017

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Γλυκιές Ιστορίες
Πλένουμε τον μπακαλιάρο σε τρεχούμενο νερό και τον βάζουμε σε μπόλικο νερό να "ξαλμυρισει". Τον αφήνουμε περίπου 15 ώρες. Σε αυτές τις 15 ώρες αλλάζουμε το νερό 3-4 φορες. Στην συνεχεια τον στραγγίζουμε και τον καθαρίζουμε από τα κόκκαλα και τις πέτσες. Τον κόβουμε σε

μικρά κομματάκια η λωρίδες. Τον ανακατεύουμε με όλα τα υπόλοιπα υλικά και τον αφήνουμε για κανένα μισάωρο να τραβήξει. Βάζουμε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι να ζεσταθεί. με την βοήθεια ενός κουταλιού βάζουμε στο...

Διαβάστε τη συνταγή στο: http://glykesistories.blogspot.gr


SHARE

About Unknown