Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Μπακαλιάρος σκορδαλιά

Written By Unknown on Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017 | Μαρτίου 24, 2017

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Αγαπημένες συνταγές
Τουλάχιστον 24 ώρες πριν ξαρμυρίζετε τον μπακαλιάρο: τον κόβετε σε μερίδες, τον ξεπλένετε καλά από το αλάτι και τον βάζετε σε μπόλικο νερό, το οποίο αλλάζετε τακτικά για τις επόμενες 24 ώρες. Στραγγίζετε τον μπακαλιάρο και τον βάζετε στο ψυγείο. Ρίχνετε το αλεύρι και το

αλατοπίπερο σε μπολ και προσθέτετε σιγά – σιγά την μπύρα ανακατεύοντας, ώστε να πάρετε έναν μάλλον πηχτό χυλό. Προσθέτετε και την μαρέγκα ανακατεύοντας απαλά. Τον φυλάτε στο ψυγείο μέχρι το τηγάνισμα. Ζεσταίνετε μπόλικο λάδι σε...

Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.agapimenes-sintages.gr


SHARE

About Unknown