Από το: Chefoulis
Πλένουμε καλά τα μύδια και τα καθαρίζουμε τραβώντας από μέσα τους το γενάκι που έχουν. Βάζουμε σε βαθύ τηγάνι το ελαιόλαδο μαζί με το βούτυρο και μόλις ζεσταθούν σοτάρουμε ελαφρώς το κρεμμύδι και το σκόρδο. Προσθέτουμε τα μύδια , αλάτι , πιπέρι και συνεχίζουμε το
σοτάρισμα για άλλα 5 λεπτά, ανακατεύοντας απαλά ώστε να μην διαλυθούν τα μύδια. Ανακατεύουμε τον χυμό λεμονιού με το κάρυ σε ένα ποτηράκι. Σβήνουμε με το λευκό κρασί κι όταν εξατμιστούν περίπου τα 2/3 του...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
Πλένουμε καλά τα μύδια και τα καθαρίζουμε τραβώντας από μέσα τους το γενάκι που έχουν. Βάζουμε σε βαθύ τηγάνι το ελαιόλαδο μαζί με το βούτυρο και μόλις ζεσταθούν σοτάρουμε ελαφρώς το κρεμμύδι και το σκόρδο. Προσθέτουμε τα μύδια , αλάτι , πιπέρι και συνεχίζουμε το
σοτάρισμα για άλλα 5 λεπτά, ανακατεύοντας απαλά ώστε να μην διαλυθούν τα μύδια. Ανακατεύουμε τον χυμό λεμονιού με το κάρυ σε ένα ποτηράκι. Σβήνουμε με το λευκό κρασί κι όταν εξατμιστούν περίπου τα 2/3 του...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr