Από το: Συνταγές και Συμβουλές Μαγειρικής
Πλένουμε καλά το κρέας και το κόβουμε σε μεγάλους κύβους με πλευρά 3-4 εκ. Είναι πολύ σημαντικό να είναι καθαρό, χωρίς καθόλου λίπη. Ετοιμάζουμε τη μαρινάτα: σε πλατύ μπολ βάζουμε το λάδι, το κρασί, τον κύβο, αλάτι, πιπέρι και όλα τα υπόλοιπα μυρωδικά. Ανακατεύουμε καλά και
προσθέτουμε τα κομμάτια του κρέατος. Τώρα θ΄ανακατέψουμε με το χέρι μας αρκετά για να ποτιστούν όλα τα κομμάτια και να πάρουν τα μυρωδικά. Αραδιάζουμε το κρέας, σκεπάζουμε το μπολ και το βάζουμε στο ψυγείο για μια ολόκληρη νύχτα...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.e-sofia.gr
Πλένουμε καλά το κρέας και το κόβουμε σε μεγάλους κύβους με πλευρά 3-4 εκ. Είναι πολύ σημαντικό να είναι καθαρό, χωρίς καθόλου λίπη. Ετοιμάζουμε τη μαρινάτα: σε πλατύ μπολ βάζουμε το λάδι, το κρασί, τον κύβο, αλάτι, πιπέρι και όλα τα υπόλοιπα μυρωδικά. Ανακατεύουμε καλά και
προσθέτουμε τα κομμάτια του κρέατος. Τώρα θ΄ανακατέψουμε με το χέρι μας αρκετά για να ποτιστούν όλα τα κομμάτια και να πάρουν τα μυρωδικά. Αραδιάζουμε το κρέας, σκεπάζουμε το μπολ και το βάζουμε στο ψυγείο για μια ολόκληρη νύχτα...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.e-sofia.gr