Από το: Κρήτη: γαστρονομικός περίπλους
Όπως κι αν το δει κανείς είναι από τα πιο αγαπημένα πιάτα της εποχής . Τα χλωρά κουκιά είναι ένα από τα πιάτα της Άνοιξης. Στην αρχή αμέστωτα, για κατσαρόλα συνδυασμένα με πολλά άλλα λαχανικά με πρώτη και καλύτερη την αγκινάρα. Τα γνωστά μας αγκιναροκούκια. Εδώ στην
Κρήτη τα κουκιά με τους χοχλιούς και τα μάραθα αλλά και με μπακαλιάρο είναι από τους πρωταγωνιστές του ανοιξιάτικου τραπεζιού. Αργότερα, μεστωμένα πια είναι ωμά ένα από τα καλύτερα συνοδευτικά της ρακής.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://www.cretangastronomy.gr
Όπως κι αν το δει κανείς είναι από τα πιο αγαπημένα πιάτα της εποχής . Τα χλωρά κουκιά είναι ένα από τα πιάτα της Άνοιξης. Στην αρχή αμέστωτα, για κατσαρόλα συνδυασμένα με πολλά άλλα λαχανικά με πρώτη και καλύτερη την αγκινάρα. Τα γνωστά μας αγκιναροκούκια. Εδώ στην
Κρήτη τα κουκιά με τους χοχλιούς και τα μάραθα αλλά και με μπακαλιάρο είναι από τους πρωταγωνιστές του ανοιξιάτικου τραπεζιού. Αργότερα, μεστωμένα πια είναι ωμά ένα από τα καλύτερα συνοδευτικά της ρακής.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://www.cretangastronomy.gr