Από το: Κρητικά τραπεζώματα
Πάσχα χωρίς αντικριστά στην Κρήτη δεν ΓΊΝΕΤΑΙ. Πρόκειται για ένα πολύ παλιό τρόπο ψησίματος αρνιών και κατσικιών από τους βοσκούς μας. Όπως βλέπετε το κρέας δεν ακουμπάει καθόλου στη φωτιά. Ψήνεται με την λάβρα (ζέστη) της. Τα κομμάτια του κρέατος είναι περασμένα σε
σούβλες και κρέμονται αντίκρυ- απέναντι δηλαδή από τη φωτιά και σιγοψήνονται. Το λίπος του κρέατος όπως βλέπετε πέφτει κάτω. Χρειάζεται περίπου 1 1/2 ώρα για να ψηθεί το κρέας από τη μια πλευρά. Έπειτα το γυρίζουμε...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cretatrapezomata.blogspot.gr
Πάσχα χωρίς αντικριστά στην Κρήτη δεν ΓΊΝΕΤΑΙ. Πρόκειται για ένα πολύ παλιό τρόπο ψησίματος αρνιών και κατσικιών από τους βοσκούς μας. Όπως βλέπετε το κρέας δεν ακουμπάει καθόλου στη φωτιά. Ψήνεται με την λάβρα (ζέστη) της. Τα κομμάτια του κρέατος είναι περασμένα σε
σούβλες και κρέμονται αντίκρυ- απέναντι δηλαδή από τη φωτιά και σιγοψήνονται. Το λίπος του κρέατος όπως βλέπετε πέφτει κάτω. Χρειάζεται περίπου 1 1/2 ώρα για να ψηθεί το κρέας από τη μια πλευρά. Έπειτα το γυρίζουμε...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cretatrapezomata.blogspot.gr