Από το: Μάχη στην κουζίνα
Ένα φαγητό πολύ απλό αλλά γεμάτο αρώματα, θρεπτικό με πολλές βιταμίνες! Η σουπιά είναι μία καλή πηγή πρωτεΐνης, βιταμινών του συμπλέγματος Β (Β2-Β12), βιταμίνης C, μέταλλα και ιχνοστοιχεία όπως σίδηρο και φώσφορο, όλα σε μεγάλο ποσοστό. Πιστεύω να σας έπεισα,
γιαυτό ελάτε να το δούμε μαζί!! Πλένουμε, σουρώνουμε την σουπιά, την κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια, και την σωτάρουμε με το μισό λάδι σε μία κατσαρόλα. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια, το μπαχάρι, τζίντζερ, πάπρικα, αλάτι, και...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://maxistinkouzina.blogspot.gr
Ένα φαγητό πολύ απλό αλλά γεμάτο αρώματα, θρεπτικό με πολλές βιταμίνες! Η σουπιά είναι μία καλή πηγή πρωτεΐνης, βιταμινών του συμπλέγματος Β (Β2-Β12), βιταμίνης C, μέταλλα και ιχνοστοιχεία όπως σίδηρο και φώσφορο, όλα σε μεγάλο ποσοστό. Πιστεύω να σας έπεισα,
γιαυτό ελάτε να το δούμε μαζί!! Πλένουμε, σουρώνουμε την σουπιά, την κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια, και την σωτάρουμε με το μισό λάδι σε μία κατσαρόλα. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια, το μπαχάρι, τζίντζερ, πάπρικα, αλάτι, και...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://maxistinkouzina.blogspot.gr