Από το: Οι Θησαυροί Της Κουζίνας
Αυτό το γλυκό το έφτιαξα στην ουσία χωρίς ιδιαίτερη σκέψη με ό,τι υλικά είχα στο σπίτι. Είναι κατάλληλο για όσους νηστεύουν ακόμη και το λάδι ή για όσους κάνουν μία σχετική δίαιτα. Φτιάχνουμε το σιρόπι. Βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι τη ζάχαρη, το νερό και το χυμό πορτοκαλιού.
Προσθέτουμε τη βανίλια. Τα ανακατεύουμε καλά και από τη στιγμή που θα πάρει βράση το νερό το αφήνουμε για 5'. Στη συνέχεια φτιάχνουμε την κρέμα. Βάζουμε το γάλα σόγιας μαζί με τη ζάχαρη στην κατσαρόλα...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://thisauroikouzinas-syntages.blogspot.gr
Αυτό το γλυκό το έφτιαξα στην ουσία χωρίς ιδιαίτερη σκέψη με ό,τι υλικά είχα στο σπίτι. Είναι κατάλληλο για όσους νηστεύουν ακόμη και το λάδι ή για όσους κάνουν μία σχετική δίαιτα. Φτιάχνουμε το σιρόπι. Βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι τη ζάχαρη, το νερό και το χυμό πορτοκαλιού.
Προσθέτουμε τη βανίλια. Τα ανακατεύουμε καλά και από τη στιγμή που θα πάρει βράση το νερό το αφήνουμε για 5'. Στη συνέχεια φτιάχνουμε την κρέμα. Βάζουμε το γάλα σόγιας μαζί με τη ζάχαρη στην κατσαρόλα...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://thisauroikouzinas-syntages.blogspot.gr