Από το: Συνταγές και Συμβουλές Μαγειρικής
Σε ένα μπολάκι αναμιγνύουμε το αλεύρι με το κακάο και τις βανίλιες. Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε πολύ καλά μια μακρόστενη φόρμα του κέικ. Σε βαθύ μπολ χτυπάμε στη δυνατή ταχύτητα του μίξερ τη μαργαρίνη (για 30 δευτερόλεπτα περίπου) και μετά προσθέτουμε τη ζάχαρη. Μόλις
ενωθούν, ρίχνουμε ένα-ένα τ΄αβγά. Χωρίς να σταματήσουμε το χτύπημα, ρίχνουμε στο μείγμα το γιαούρτι και μετά από λίγο αρχίζουμε να προσθέτουμε σε δόσεις και το μείγμα του αλευριού. Το συνολικό χτύπημα δεν πρέπει να ξεπεράσει τα 4 λεπτά...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.e-sofia.gr
Σε ένα μπολάκι αναμιγνύουμε το αλεύρι με το κακάο και τις βανίλιες. Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε πολύ καλά μια μακρόστενη φόρμα του κέικ. Σε βαθύ μπολ χτυπάμε στη δυνατή ταχύτητα του μίξερ τη μαργαρίνη (για 30 δευτερόλεπτα περίπου) και μετά προσθέτουμε τη ζάχαρη. Μόλις
ενωθούν, ρίχνουμε ένα-ένα τ΄αβγά. Χωρίς να σταματήσουμε το χτύπημα, ρίχνουμε στο μείγμα το γιαούρτι και μετά από λίγο αρχίζουμε να προσθέτουμε σε δόσεις και το μείγμα του αλευριού. Το συνολικό χτύπημα δεν πρέπει να ξεπεράσει τα 4 λεπτά...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.e-sofia.gr