Από το: Τα φαγητά της γιαγιάς
Για ευνόητους λόγους, έχει ονομαστεί και φοιτητικό (η ξαδερφή μου η Νάντια όταν σπούδαζε στη Θεσσαλονίκη, το τιμούσε δεόντως). Βεβαίως, η επιτυχία του συγκεκριμένου σουφλέ δεν οφείλεται μόνο στην ευκολία και στην ταχύτητα παρασκευής του, αλλά και στην ευκολία
και την ταχύτητα παρασκευής του. Βουτυρώνουμε πολύ καλά ένα πυρέξ και το πασπαλίζουμε με την μίση φρυγανιά. Αλοίφουμε τις φέτες του ψωμιού, από τη μια πλευρά, με λίγη μαργαρίνη και στρώνουμε τις μισές στο πυρέξ, με την αβουτύρωτη πλ...
Για ευνόητους λόγους, έχει ονομαστεί και φοιτητικό (η ξαδερφή μου η Νάντια όταν σπούδαζε στη Θεσσαλονίκη, το τιμούσε δεόντως). Βεβαίως, η επιτυχία του συγκεκριμένου σουφλέ δεν οφείλεται μόνο στην ευκολία και στην ταχύτητα παρασκευής του, αλλά και στην ευκολία
και την ταχύτητα παρασκευής του. Βουτυρώνουμε πολύ καλά ένα πυρέξ και το πασπαλίζουμε με την μίση φρυγανιά. Αλοίφουμε τις φέτες του ψωμιού, από τη μια πλευρά, με λίγη μαργαρίνη και στρώνουμε τις μισές στο πυρέξ, με την αβουτύρωτη πλ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://faghta-giagias.blogspot.com