Από το: Γλυκιές Ιστορίες
Φουσκώνουμε τα μπαλόνια μας , τα αλείφουμε πάρα πολύ καλά με βούτυρο. Σε χαρτί ψησίματος βάζουμε μια κουταλιά λιωμένη σοκολάτα , για την βάση της φωλιάς μας. "Bαπτίζουμε" το μπαλόνι μας στη λιωμένη σοκολάτα μας (που έχουμε αφήσει να κρυώσει καλά). Βάζουμε τόση
ποσότητα όση θέλουμε να έχουν πάχος οι φωλιές μας και στην συνέχεια τοποθετούμε στη σοκολατένια βάση το μπαλόνι μας! Στολίζουμε με χρωματιστή τρούφα εαν θέλουμε! Αυτό ήταν ! Τώρα θα περιμένετε μέχρι να στεγνώσει εντελώς η σοκολάτα...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://glykesistories.blogspot.gr
Φουσκώνουμε τα μπαλόνια μας , τα αλείφουμε πάρα πολύ καλά με βούτυρο. Σε χαρτί ψησίματος βάζουμε μια κουταλιά λιωμένη σοκολάτα , για την βάση της φωλιάς μας. "Bαπτίζουμε" το μπαλόνι μας στη λιωμένη σοκολάτα μας (που έχουμε αφήσει να κρυώσει καλά). Βάζουμε τόση
ποσότητα όση θέλουμε να έχουν πάχος οι φωλιές μας και στην συνέχεια τοποθετούμε στη σοκολατένια βάση το μπαλόνι μας! Στολίζουμε με χρωματιστή τρούφα εαν θέλουμε! Αυτό ήταν ! Τώρα θα περιμένετε μέχρι να στεγνώσει εντελώς η σοκολάτα...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://glykesistories.blogspot.gr