Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Πως φτιάχνω χωριάτικο πασχαλινό τσουρέκι

Written By Unknown on Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017 | Μαρτίου 29, 2017

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Αγαπημένες συνταγές
Το πιο γνωστό γλυκό του Πάσχα στην Ελλάδα είναι το τσουρέκι, πολίτικο τσουρέκι με μαχλέπι και μαστίχα. Βασικό χαρακτηριστικό του να είναι αφράτο. Συνήθως χρησιμοποιούμε βούτυρο, όμως αυτό που κάνω χρησιμοποιώντας μια παλιά συνταγή έχει ελαιόλαδο και αλισίβα. Γίνεται όμως εξίσου αφράτο και χωρίς την

χρήση της τελευταίας. Ουσιαστικά το τσουρέκι είναι ένα μαλακό, αφράτο, γλυκό ψωμί, που βρίσκουμε και σε πολλές άλλες χώρες, λίγο διαφοροποιημένο αλλά με τα βασικά του στοιχεία να μένουν ίδια.

Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.agapimenes-sintages.gr


SHARE

About Unknown