Από το: Chefoulis
Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε μικρά κομμάτια,καθαρίζουμε το κρεμμύδι το κόβουμε και αυτό σε μικρά κομμάτια, καθαρίζουμε, πλένουμε και κόβουμε τα πράσα. Σε μια βαθιά κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε τα κομμένα λαχανικά μας σε χαμηλή φωτιά, θέλουμε
ίσα να αχνιστούν. Διαλύουμε τον ζωμό κότας στο 1 λίτρο νερό και το προσθέτουμε στην κατσαρόλα, βάζουμε αλάτι,πιπέρι και σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά για περίπου 30 λεπτά. Τα πολτοποιούμε με...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε μικρά κομμάτια,καθαρίζουμε το κρεμμύδι το κόβουμε και αυτό σε μικρά κομμάτια, καθαρίζουμε, πλένουμε και κόβουμε τα πράσα. Σε μια βαθιά κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε τα κομμένα λαχανικά μας σε χαμηλή φωτιά, θέλουμε
ίσα να αχνιστούν. Διαλύουμε τον ζωμό κότας στο 1 λίτρο νερό και το προσθέτουμε στην κατσαρόλα, βάζουμε αλάτι,πιπέρι και σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά για περίπου 30 λεπτά. Τα πολτοποιούμε με...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr