Από το: G & M - Χρώμα... Ελληνικό!
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι. Σε μία κατσαρόλα προσθέτουμε λάδι για να κάψει... Προσθέτουμε το κρεμμύδι μας, το αλατίζουμε και το τσιγαρίζουμε. Ψιλοκόβουμε τα μανιτάρια. Τις πιπεριές σε μπαστουνάκια. Τα προσθέτουμε και αυτά, αλατίζουμε και τα σοτάρουμε πολύ καλά,
μέχρι να πιουν τα υγρά τους εντελώς... Προσθέτουμε τα τυριά. Πιπέρι. Προσθέτουμε το μαϊντανό, ψιλοκομμένο. Ανακατεύουμε και αφήνουμε τη γέμιση να πάρει θερμοκρασία χώρου για να προσθέσουμε τ' αυγά...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι. Σε μία κατσαρόλα προσθέτουμε λάδι για να κάψει... Προσθέτουμε το κρεμμύδι μας, το αλατίζουμε και το τσιγαρίζουμε. Ψιλοκόβουμε τα μανιτάρια. Τις πιπεριές σε μπαστουνάκια. Τα προσθέτουμε και αυτά, αλατίζουμε και τα σοτάρουμε πολύ καλά,
μέχρι να πιουν τα υγρά τους εντελώς... Προσθέτουμε τα τυριά. Πιπέρι. Προσθέτουμε το μαϊντανό, ψιλοκομμένο. Ανακατεύουμε και αφήνουμε τη γέμιση να πάρει θερμοκρασία χώρου για να προσθέσουμε τ' αυγά...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com