Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Μοσχαρίσια κοκκινιστή καρδιά με κριθαράκι.

Written By Unknown on Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017 | Μαρτίου 30, 2017

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Zaxapn kai alati
Απλό νόστιμο και γρήγορο φαγητό για σήμερα. Σκέφτηκα να αποφύγω το τηγάνι και να μαγειρέψω την καρδιά με ποιο υγιεινό τρόπο. Βέβαια για όσους τους αρέσει η καρδιά. Όπως βλέπετε τα υλικά μας απλά, η γεύση του όμως τέλεια. Κόβουμε την καρδιά σε φέτες ή σε μικρά

κομματάκια. Καθαρίζουμε το κρεμμύδι και το κόβουμε μικρά κυβάκια. Βάζουμε το λάδι σε μια κατσαρόλα, προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σοτάρουμε ελαφρά. Προσθέτουμε την καρδιά και την αφήνουμε δύο λεπτά να σοταριστεί μαζί με... 

Διαβάστε τη συνταγή στο: http://zaaxarikaialati.blogspot.gr


SHARE

About Unknown