Από το: Γλυκιές Ιστορίες
Βάζουμε το βούτυρο το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο φαρδύ τηγάνι. Σε μέτρια φωτιά και όταν λιώσει το βούτυρο προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια, το σκόρδο, το φινόκιο και λίγο αλάτι. Μαγειρεύουμε, μέχρι να μαλακώσουν. Στη συνέχεια, βάζουμε το κριθαράκι και ανακατεύουμε για περίπου 1
λεπτό. Προσθέτουμε τα κομμένα λαχανικά μας. (πιπεριές - καρότο - κολοκύθι) Ρίχνουμε το κρασί. Όταν απορροφηθούν τα υγρά που υπάρχουν, ξεκινάμε να ρίχνουμε κουταλιά – κουταλιά το ζωμό λαχανικών. (Αφήνουμε να απορροφηθεί από...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://glykesistories.blogspot.gr
Βάζουμε το βούτυρο το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο φαρδύ τηγάνι. Σε μέτρια φωτιά και όταν λιώσει το βούτυρο προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια, το σκόρδο, το φινόκιο και λίγο αλάτι. Μαγειρεύουμε, μέχρι να μαλακώσουν. Στη συνέχεια, βάζουμε το κριθαράκι και ανακατεύουμε για περίπου 1
λεπτό. Προσθέτουμε τα κομμένα λαχανικά μας. (πιπεριές - καρότο - κολοκύθι) Ρίχνουμε το κρασί. Όταν απορροφηθούν τα υγρά που υπάρχουν, ξεκινάμε να ρίχνουμε κουταλιά – κουταλιά το ζωμό λαχανικών. (Αφήνουμε να απορροφηθεί από...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://glykesistories.blogspot.gr