Από το: Οι Θησαυροί Της Κουζίνας
Μπορεί να είναι μια μικρή ψευδαίσθηση για μας που νηστεύουμε, αλλά η γεύση τέλεια κι επιπλέον χορταστικό φαγητό. Αλατίζουμε την πίτα και την ψήνουμε στην τοστιέρα. Ανακατεύουμε την κέτσαπ με τη μουστάρδα. Βάζουμε το ψιλοκομμένο λάχανο και το τριμμένο καρότο στη μισή
πλευρά της πίτας. Βάζουμε τις πατάτες στη σειρά. Από πάνω στρώνουμε τη σάλτσα. Κλείνουμε το σουβλάκι μαζί με ένα κομμάτι λαδόκολλας σταθεροποιώντας τη από κάτω.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://thisauroikouzinas-syntages.blogspot.gr
Μπορεί να είναι μια μικρή ψευδαίσθηση για μας που νηστεύουμε, αλλά η γεύση τέλεια κι επιπλέον χορταστικό φαγητό. Αλατίζουμε την πίτα και την ψήνουμε στην τοστιέρα. Ανακατεύουμε την κέτσαπ με τη μουστάρδα. Βάζουμε το ψιλοκομμένο λάχανο και το τριμμένο καρότο στη μισή
πλευρά της πίτας. Βάζουμε τις πατάτες στη σειρά. Από πάνω στρώνουμε τη σάλτσα. Κλείνουμε το σουβλάκι μαζί με ένα κομμάτι λαδόκολλας σταθεροποιώντας τη από κάτω.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://thisauroikouzinas-syntages.blogspot.gr