Από το: Συνταγές και Συμβουλές Μαγειρικής
Δεν θα χρησιμοποιήσουμε καθόλου το μίξερ, όλο το ζύμωμα θα γίνει με το χέρι. Σε βαθύ μπολ ή λεκάνη βάζουμε το μαλακό βούτυρο (ή τη μαργαρίνη) και προσθέτουμε το γιαούρτι. Ανακατεύουμε με γρήγορες κινήσεις, πάντα με το χέρι. Νιώθουμε πότε το κρύο μείγμα γίνεται λείο. Τότε θα
προσθέσουμε 1 φλυτζάνι κεφαλοτύρι και 1 κ. γλ. αλάτι. Ξανά ανακάτεμα. Τώρα αρχίζουμε να προσθέτουμε το αλεύρι σε δόσεις. Ζυμώνουμε σιγά-σιγά ώστε ν΄απορροφιέται καλά η κάθε δόση πριν βάλουμε την επόμενη. Στο τέλος του ζυμώματος θα...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.e-sofia.gr
Δεν θα χρησιμοποιήσουμε καθόλου το μίξερ, όλο το ζύμωμα θα γίνει με το χέρι. Σε βαθύ μπολ ή λεκάνη βάζουμε το μαλακό βούτυρο (ή τη μαργαρίνη) και προσθέτουμε το γιαούρτι. Ανακατεύουμε με γρήγορες κινήσεις, πάντα με το χέρι. Νιώθουμε πότε το κρύο μείγμα γίνεται λείο. Τότε θα
προσθέσουμε 1 φλυτζάνι κεφαλοτύρι και 1 κ. γλ. αλάτι. Ξανά ανακάτεμα. Τώρα αρχίζουμε να προσθέτουμε το αλεύρι σε δόσεις. Ζυμώνουμε σιγά-σιγά ώστε ν΄απορροφιέται καλά η κάθε δόση πριν βάλουμε την επόμενη. Στο τέλος του ζυμώματος θα...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.e-sofia.gr