Από το: Το μυαλό στο... φαγητό
Βάζουμε στο μούλτι τα μπισκότα και τα κάνουμε σκόνη. Τα ανακατεύουμε με το βούτυρο και κάνουμε μια στρώση από αυτό το μίγμα στο ταψί όπου θα είναι η βάση του γλυκού. Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε ένα μπολ μέχρι να γίνει σαντιγί, στη συνέχεια ρίχνουμε και την άχνη ζάχαρη. Όταν γίνει μια σφιχτή κρέμα ρίχνουμε και το τυρί και
συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να γίνει μια βελούδινη κρέμα. Στρώνουμε την κρέμα πάνω από το μπισκότο-βούτυρο και το βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσει καλά...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://tomyalostofagito.gr
Βάζουμε στο μούλτι τα μπισκότα και τα κάνουμε σκόνη. Τα ανακατεύουμε με το βούτυρο και κάνουμε μια στρώση από αυτό το μίγμα στο ταψί όπου θα είναι η βάση του γλυκού. Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε ένα μπολ μέχρι να γίνει σαντιγί, στη συνέχεια ρίχνουμε και την άχνη ζάχαρη. Όταν γίνει μια σφιχτή κρέμα ρίχνουμε και το τυρί και
συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να γίνει μια βελούδινη κρέμα. Στρώνουμε την κρέμα πάνω από το μπισκότο-βούτυρο και το βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσει καλά...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://tomyalostofagito.gr