Από το: Chefoulis
Μουσκεύουμε από το προηγούμενο βράδυ τα ρεβύθια. Το πρωί τα πλένουμε και τα βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν λίγο, τα στραγγίζουμε στη τρυπητή και τα βάζουμε στο μπλέντερ. Προσθέτουμε όλα τα υλικά εκτός από το αλεύρι (αν κολλάει το μείγμα μας προσθέτουμε λίγο αλεύρι), πλάθουμε
σε μέγεθος καρυδιού, αλευρώνουμε τα κεφτεδάκια μας και τα τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν. Τα βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί σε μια πιατέλα και...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
Μουσκεύουμε από το προηγούμενο βράδυ τα ρεβύθια. Το πρωί τα πλένουμε και τα βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν λίγο, τα στραγγίζουμε στη τρυπητή και τα βάζουμε στο μπλέντερ. Προσθέτουμε όλα τα υλικά εκτός από το αλεύρι (αν κολλάει το μείγμα μας προσθέτουμε λίγο αλεύρι), πλάθουμε
σε μέγεθος καρυδιού, αλευρώνουμε τα κεφτεδάκια μας και τα τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν. Τα βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί σε μια πιατέλα και...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr