Από το: Οι Θησαυροί Της Κουζίνας
Μια κρητική συνταγή για ένα ορεκτικό που τρώγεται όλη τη μέρα. Μπορεί να γίνει το πρωινό σας, το ορεκτικό στο τραπέζι, το απογευματινό κολατσιό ή κάτι για το βραδάκι να κόψει την πείνα. Βάζουμε το αλεύρι σε λεκάνη και σε μια λακκούβα στο κέντρο του ρίχνουμε το ρακί, το αλάτι... το
λάδι και το χυμό λεμονιού. Αρχίζουμε να ζυμώνουμε. Πρέπει να πετύχουμε μια ζύμη μαλακή και εύπλαστη, αλλά να μην κολλάει στα χέρια. Εγώ την προτιμώ να είναι πιο μαλακή στο...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://thisauroikouzinas-syntages.blogspot.gr
Μια κρητική συνταγή για ένα ορεκτικό που τρώγεται όλη τη μέρα. Μπορεί να γίνει το πρωινό σας, το ορεκτικό στο τραπέζι, το απογευματινό κολατσιό ή κάτι για το βραδάκι να κόψει την πείνα. Βάζουμε το αλεύρι σε λεκάνη και σε μια λακκούβα στο κέντρο του ρίχνουμε το ρακί, το αλάτι... το
λάδι και το χυμό λεμονιού. Αρχίζουμε να ζυμώνουμε. Πρέπει να πετύχουμε μια ζύμη μαλακή και εύπλαστη, αλλά να μην κολλάει στα χέρια. Εγώ την προτιμώ να είναι πιο μαλακή στο...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://thisauroikouzinas-syntages.blogspot.gr