Από το: Οι Θησαυροί Της Κουζίνας
Με τέτοια πιάτα δωσ' μου μέρες να νηστεύω. Αρκετά οικονομικό και χορταστικό φαγητό που το συνιστώ ακόμη κι όταν θέλετε να το σερβίρετε σε καλεσμένους σας τις νηστίσιμες μέρες. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα τσιγαρίζουμε για λίγο στο λάδι.
Προσθέτουμε και το σπανάκι, το γυρίζουμε να λαδωθεί καλά και το αφήνουμε μέχρι να εξατμιστούν όλα τα νερά που θα βγάλει. Βάζουμε μέσα το μαϊντανό και τον άνηθο ψιλοκομμένα...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://thisauroikouzinas-syntages.blogspot.gr
Με τέτοια πιάτα δωσ' μου μέρες να νηστεύω. Αρκετά οικονομικό και χορταστικό φαγητό που το συνιστώ ακόμη κι όταν θέλετε να το σερβίρετε σε καλεσμένους σας τις νηστίσιμες μέρες. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα τσιγαρίζουμε για λίγο στο λάδι.
Προσθέτουμε και το σπανάκι, το γυρίζουμε να λαδωθεί καλά και το αφήνουμε μέχρι να εξατμιστούν όλα τα νερά που θα βγάλει. Βάζουμε μέσα το μαϊντανό και τον άνηθο ψιλοκομμένα...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://thisauroikouzinas-syntages.blogspot.gr