Από το: Ζουζουνομαγειρέματα
Κάνουμε μία μαλακιά ζύμη βάζοντας σε ένα μπολ το λάδι, τη ζάχαρη, το κρασί και τα καρύδια, ανακατεύουμε με το σύρμα να λιώσει η ζάχαρη, προσθέτουμε λίγο- λίγο το αλεύρι. Βάζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι το τριμμένο μήλο τη ζάχαρη, κανέλα, μοσχοκάρυδο και τα καρύδια αχνίζουμε να σωθούν τα υγρά, προσθέτουμε 1-2
κουταλιές μαρμελάδα της αρεσκείας μας (έβαλα μαρμελάδα πορτοκάλι)... αφήνουμε στην άκρη να κρυώσουν. Κάνουμε μπαλάκια τη ζύμη σε μέγεθος...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://zzcook.blogspot.gr
Κάνουμε μία μαλακιά ζύμη βάζοντας σε ένα μπολ το λάδι, τη ζάχαρη, το κρασί και τα καρύδια, ανακατεύουμε με το σύρμα να λιώσει η ζάχαρη, προσθέτουμε λίγο- λίγο το αλεύρι. Βάζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι το τριμμένο μήλο τη ζάχαρη, κανέλα, μοσχοκάρυδο και τα καρύδια αχνίζουμε να σωθούν τα υγρά, προσθέτουμε 1-2
κουταλιές μαρμελάδα της αρεσκείας μας (έβαλα μαρμελάδα πορτοκάλι)... αφήνουμε στην άκρη να κρυώσουν. Κάνουμε μπαλάκια τη ζύμη σε μέγεθος...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://zzcook.blogspot.gr