Από το: Γλυκιές Ιστορίες
Βάζουμε το αλεύρι, την ζάχαρη και το αλάτι στο μπολ του μίξερ. Προσθέτουμε σταδιακά τα κομμάτια βουτύρου. Χτυπάμε τα υλικά για περίπου 4-5 λεπτά και έπειτα προσθέτουμε το παγωμένο νερό. Όταν όλα τα υλικά μας, αναμειχθούν καλά, σταματάμε το μίξερ και τυλίγουμε την ζύμη μας με πλαστική μεμβράνη. Βάζουμε την ζύμη στο ψυγείο μας για 1/2 ώρα. Στο διάστημα αυτό ετοιμάζουμε
την σάλτσα ντομάτας, ανακατεύοντας όλα τα υλικά μας, εκτός από τον δυόσμο. Βγάζουμε την ζύμη από το ψυγείο και με την βοήθεια ενός πλάστη, ανοίγουμε την ζύμη μας στο μέγεθος...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://glykesistories.blogspot.gr
Βάζουμε το αλεύρι, την ζάχαρη και το αλάτι στο μπολ του μίξερ. Προσθέτουμε σταδιακά τα κομμάτια βουτύρου. Χτυπάμε τα υλικά για περίπου 4-5 λεπτά και έπειτα προσθέτουμε το παγωμένο νερό. Όταν όλα τα υλικά μας, αναμειχθούν καλά, σταματάμε το μίξερ και τυλίγουμε την ζύμη μας με πλαστική μεμβράνη. Βάζουμε την ζύμη στο ψυγείο μας για 1/2 ώρα. Στο διάστημα αυτό ετοιμάζουμε
την σάλτσα ντομάτας, ανακατεύοντας όλα τα υλικά μας, εκτός από τον δυόσμο. Βγάζουμε την ζύμη από το ψυγείο και με την βοήθεια ενός πλάστη, ανοίγουμε την ζύμη μας στο μέγεθος...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://glykesistories.blogspot.gr