Από το: Η Εύη μαγειρΕύη
Την Μ. Εβδομάδα τηρείται αυστηρή νηστεία ακόμα και το Μεγάλο Σάββατο, όπου είναι και το μόνο Σάββατο του έτους που, σύμφωνα με τους κανόνες της εκκλησίας, δεν καταλύεται το ελαιόλαδο. Έτσι, αντικαθιστούμε το ελαιόλαδο με το ταχίνι και το λάδι του. Το ταχίνι είναι ένα
προϊόν με μεγάλη διατροφική αξία και ευεργετική δράση για τον οργανισμό μας. Καλό θα ήταν να το καταναλώνουμε και εκτός νηστείας. Δυστυχώς, δεν αρέσει σε πολλούς η γεύση του. Μπορούν όμως να το καταναλώνουν μέσα...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://koukfamily-cook.blogspot.gr
Την Μ. Εβδομάδα τηρείται αυστηρή νηστεία ακόμα και το Μεγάλο Σάββατο, όπου είναι και το μόνο Σάββατο του έτους που, σύμφωνα με τους κανόνες της εκκλησίας, δεν καταλύεται το ελαιόλαδο. Έτσι, αντικαθιστούμε το ελαιόλαδο με το ταχίνι και το λάδι του. Το ταχίνι είναι ένα
προϊόν με μεγάλη διατροφική αξία και ευεργετική δράση για τον οργανισμό μας. Καλό θα ήταν να το καταναλώνουμε και εκτός νηστείας. Δυστυχώς, δεν αρέσει σε πολλούς η γεύση του. Μπορούν όμως να το καταναλώνουν μέσα...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://koukfamily-cook.blogspot.gr