Από το: Ζουζουνομαγειρέματα
Αν έχετε τραπέζι και σκέφτεστε τη να μαγειρέψετε, μία απλή λύση είναι ψητό στο φούρνο, δρόσισε κιόλας και τρώγεται με ιδιαίτερη ευχαρίστηση. Κατσικάκι μυρωδάτο στο φούρνο με πατάτες λοιπόν! Κυριακάτικο φαγητό και όχι μόνο! Το κρέας το βάζουμε μερικές ώρες σε νερό με 1-2
κουταλιές αλάτι και άλλες τόσες ζάχαρη. Εγώ όταν έχω κρέας προπαντός κυνήγι στην κατάψυξη το ξεπαγώνω σε σακούλα με νερό αλάτι και ζάχαρη. Σιτεύει και γίνετε μαλακό το κρέας, καθαρίζει το αίμα και δεν αφήνει τη βαριά μυρωδιά που...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://zzcook.blogspot.gr
Αν έχετε τραπέζι και σκέφτεστε τη να μαγειρέψετε, μία απλή λύση είναι ψητό στο φούρνο, δρόσισε κιόλας και τρώγεται με ιδιαίτερη ευχαρίστηση. Κατσικάκι μυρωδάτο στο φούρνο με πατάτες λοιπόν! Κυριακάτικο φαγητό και όχι μόνο! Το κρέας το βάζουμε μερικές ώρες σε νερό με 1-2
κουταλιές αλάτι και άλλες τόσες ζάχαρη. Εγώ όταν έχω κρέας προπαντός κυνήγι στην κατάψυξη το ξεπαγώνω σε σακούλα με νερό αλάτι και ζάχαρη. Σιτεύει και γίνετε μαλακό το κρέας, καθαρίζει το αίμα και δεν αφήνει τη βαριά μυρωδιά που...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://zzcook.blogspot.gr