Από το: G & M - Χρώμα... Ελληνικό!
Ή κατά κόσμον... οινόμελο! Μου το πρόσφερε ένα Σαββατόβραδο στο χωριό ο φίλος Γιάννης και μάλλον... βλέπω, το κάναμε συνήθεια... Ο φίλος Γιάννης το πίνει σκέτο, χωρίς μπαχάρια, εμένα επειδή λάτρης της κανέλας, χρησιμοποίησα και ένα ξύλο. Επίσης χρησιμοποιούν και γαρύφαλλο... Η κύρια βάση του συγκεκριμένου ηδύποτου είναι το κρασί... Οι περισσότεροι το
προσφέρουν με κόκκινο ημίγλυκο κρασί ή ροζέ ημίγλυκο. Εγώ θα σας πρότεινα ακόμη και λευκό, ειδικά αν έχετε κάποιο αρωματικό, π.χ. Σαμιώτικο, Λημνιό, πολύ καλή ποικιλία είναι το μοσχάτο που αρωματίζει τις αισθήσεις του ουρανίσκου μας...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com
Ή κατά κόσμον... οινόμελο! Μου το πρόσφερε ένα Σαββατόβραδο στο χωριό ο φίλος Γιάννης και μάλλον... βλέπω, το κάναμε συνήθεια... Ο φίλος Γιάννης το πίνει σκέτο, χωρίς μπαχάρια, εμένα επειδή λάτρης της κανέλας, χρησιμοποίησα και ένα ξύλο. Επίσης χρησιμοποιούν και γαρύφαλλο... Η κύρια βάση του συγκεκριμένου ηδύποτου είναι το κρασί... Οι περισσότεροι το
προσφέρουν με κόκκινο ημίγλυκο κρασί ή ροζέ ημίγλυκο. Εγώ θα σας πρότεινα ακόμη και λευκό, ειδικά αν έχετε κάποιο αρωματικό, π.χ. Σαμιώτικο, Λημνιό, πολύ καλή ποικιλία είναι το μοσχάτο που αρωματίζει τις αισθήσεις του ουρανίσκου μας...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com