Από το: Miamiam
Για την βάση-Μπισκουι. Χτυπάμε τα ασπράδια σε μαρέγκα και προσθέτουμε την ζάχαρη. Όταν δέση η μαρέγκα, προσθέτουμε λίγο λίγο τους κρόκους με την βανιλίνη. Τέλος προσθέτουμε βροχιδόν τα στερεά υλικά και το στρώνουμε με πάχος 0,5-1εκ και ψήνουμε
στους 190oC για 7 λεπτά. Το βγάζουμε από το ταψί για να κρυώσει βάζοντας μια ζελατίνη για να μην ξεραθεί. Για τα σου. Βάζουμε το νερό με το βούτυρο το αλάτι και τη ζάχαρη σε μια κατσαρόλα μέχρι να λιώσει το βούτυρο και να...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.miamiam.gr
Για την βάση-Μπισκουι. Χτυπάμε τα ασπράδια σε μαρέγκα και προσθέτουμε την ζάχαρη. Όταν δέση η μαρέγκα, προσθέτουμε λίγο λίγο τους κρόκους με την βανιλίνη. Τέλος προσθέτουμε βροχιδόν τα στερεά υλικά και το στρώνουμε με πάχος 0,5-1εκ και ψήνουμε
στους 190oC για 7 λεπτά. Το βγάζουμε από το ταψί για να κρυώσει βάζοντας μια ζελατίνη για να μην ξεραθεί. Για τα σου. Βάζουμε το νερό με το βούτυρο το αλάτι και τη ζάχαρη σε μια κατσαρόλα μέχρι να λιώσει το βούτυρο και να...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.miamiam.gr