Από το: Τante Kiki
Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Κάτι ανάμεσα σε κρέπα, τηγανίτα και τηγανόπιτα η socca, το σύμβολο της κουζίνας της Νίκαιας με καταγωγή Ιταλική, είναι φτιαγμένη με ρεβυθάλευρο αποτελεί ένα νοστιμότατο street food που ταιριάζει καταπληκτικά με μια κρύα μπύρα ή ένα
ποτήρι ροζέ κρασί. Την βρίσκουμε συχνά στα στενοσόκακα της παλιάς Νίκαιας όπου, παραδοσιακά, την ψήνουν επάνω σε χάλκινη, στρογγυλή πλάκα σε ξυλόφουρνο. Η συγκεκριμένη πίτα αποτελούσε, σύμφωνα με την ιστορία της...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://tantekiki.blogspot.gr
Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Κάτι ανάμεσα σε κρέπα, τηγανίτα και τηγανόπιτα η socca, το σύμβολο της κουζίνας της Νίκαιας με καταγωγή Ιταλική, είναι φτιαγμένη με ρεβυθάλευρο αποτελεί ένα νοστιμότατο street food που ταιριάζει καταπληκτικά με μια κρύα μπύρα ή ένα
ποτήρι ροζέ κρασί. Την βρίσκουμε συχνά στα στενοσόκακα της παλιάς Νίκαιας όπου, παραδοσιακά, την ψήνουν επάνω σε χάλκινη, στρογγυλή πλάκα σε ξυλόφουρνο. Η συγκεκριμένη πίτα αποτελούσε, σύμφωνα με την ιστορία της...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://tantekiki.blogspot.gr