Από το: Food States
Όταν πρόκειται για κρέπες το μόνο δίλημμα είναι... "με τι θα την γεμίσουμε" Γιατί κατά τ' άλλα δεν υπάρχει άτομο που να μην του αρέσει η κρέπα! Το ταπεινό αυτό έδεσμα που δημιουργείται από έναν χυλό αλευριού έχει μια ιστορία πολλών χρόνων. Κατάγεται από την Γαλλία. Και αν
αναρωτιέστε γιατί οι Γάλλοι διατηρούν το καλλίγραμμο κορμί τους παρόλο που αγαπούν τις κρέπες, τότε μάθετε πως οι Γάλλοι τις προτιμούν στην απλή εκδοχή τους. Γλυκιές με ζάχαρη και Grand Marnier. Κι όχι ''λουσμένες'' με σοκολάτα, πραλίνες, ξηρούς καρπούς και μπισκότα...;) Δοκιμάστε τες!
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.foodstates.gr
Όταν πρόκειται για κρέπες το μόνο δίλημμα είναι... "με τι θα την γεμίσουμε" Γιατί κατά τ' άλλα δεν υπάρχει άτομο που να μην του αρέσει η κρέπα! Το ταπεινό αυτό έδεσμα που δημιουργείται από έναν χυλό αλευριού έχει μια ιστορία πολλών χρόνων. Κατάγεται από την Γαλλία. Και αν
αναρωτιέστε γιατί οι Γάλλοι διατηρούν το καλλίγραμμο κορμί τους παρόλο που αγαπούν τις κρέπες, τότε μάθετε πως οι Γάλλοι τις προτιμούν στην απλή εκδοχή τους. Γλυκιές με ζάχαρη και Grand Marnier. Κι όχι ''λουσμένες'' με σοκολάτα, πραλίνες, ξηρούς καρπούς και μπισκότα...;) Δοκιμάστε τες!
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.foodstates.gr