Από το: G & M - Χρώμα... Ελληνικό!
Κάλλιστα, μπορεί να είναι το πρώτο πιάτο σας σε εορταστικό τραπέζι για να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας! Εύκολο και χωρίς πολύ κόπο... Καταρχήν, καθαρίζουμε την κολοκύθα μας και την κόβουμε σε κομμάτια. Αν την έχουμε καταψύξει, θέλει πολύ καλή απόψυξη και
να έχει στραγγίξει τα νερά της, διότι συσσωρεύει πολλά... Σε μία κατσαρόλα, προσθέτουμε λάδι για να κάψει... Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το πράσο, κομμένα σε σε κομμάτια για να τα σοτάρουμε. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τα καρότα και...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com
Κάλλιστα, μπορεί να είναι το πρώτο πιάτο σας σε εορταστικό τραπέζι για να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας! Εύκολο και χωρίς πολύ κόπο... Καταρχήν, καθαρίζουμε την κολοκύθα μας και την κόβουμε σε κομμάτια. Αν την έχουμε καταψύξει, θέλει πολύ καλή απόψυξη και
να έχει στραγγίξει τα νερά της, διότι συσσωρεύει πολλά... Σε μία κατσαρόλα, προσθέτουμε λάδι για να κάψει... Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το πράσο, κομμένα σε σε κομμάτια για να τα σοτάρουμε. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τα καρότα και...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com