Από το: G & M - Χρώμα... Ελληνικό!
Για εορταστικό τραπέζι με θαλασσινά, αλλά και σε περίοδο Σαρακοστής, όταν επιτρέπεται το ψάρι... Καθαρίζουμε τις φακές. Τις πλένουμε σε σουρωτήρι. Σε μία κατσαρόλα, προσθέτουμε μπόλικο νερό και τις βράζουμε... Κοιτάμε να κρατάνε λίγο... Τις σουρώνουμε και τις αφήνουμε να
κρυώσουν. Εν τω μεταξύ..., ασχολούμαστε και με τα λαχανικά μας. Τα πλένουμε και καθαρίζουμε. Τις πιπεριές τις κόβουμε σε μπαστουνάκια. Τα κρεμμυδάκια σε μικρές ροδελίτσες...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com
Για εορταστικό τραπέζι με θαλασσινά, αλλά και σε περίοδο Σαρακοστής, όταν επιτρέπεται το ψάρι... Καθαρίζουμε τις φακές. Τις πλένουμε σε σουρωτήρι. Σε μία κατσαρόλα, προσθέτουμε μπόλικο νερό και τις βράζουμε... Κοιτάμε να κρατάνε λίγο... Τις σουρώνουμε και τις αφήνουμε να
κρυώσουν. Εν τω μεταξύ..., ασχολούμαστε και με τα λαχανικά μας. Τα πλένουμε και καθαρίζουμε. Τις πιπεριές τις κόβουμε σε μπαστουνάκια. Τα κρεμμυδάκια σε μικρές ροδελίτσες...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com