Από το: Zaxapn kai alati
Ξέρω, ξέρω. Η ώρα ακατάλληλη. Όσοι μείνατε στο σπίτι, πιθανόν να είστε, στην κουζίνα και να μαγειρεύετε. Όσοι πάλι εκδράματε εις τας εξοχάς, πιθανόν να πίνετε το καφεδάκι σας και να ρεμβάζετε με καλή παρέα. Όπου και εάν είστε, καλά να περνάτε. Ας ετοιμάσουμε τον
τσιγεροσαρμά μας. Φαγητό αγαπημένο και ποτέ δεν λείπη, από το Πασχαλινό μου τραπέζι. Κόβουμε σε κομμάτια την συκωταριά και την ζεματάμε. Την ξεπλένουμε και την αφήνουμε να κρυώσει. Τα γλυκάδια δεν τα ζεματάμε, τα κόβουμε ψιλά...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://zaaxarikaialati.blogspot.gr
Ξέρω, ξέρω. Η ώρα ακατάλληλη. Όσοι μείνατε στο σπίτι, πιθανόν να είστε, στην κουζίνα και να μαγειρεύετε. Όσοι πάλι εκδράματε εις τας εξοχάς, πιθανόν να πίνετε το καφεδάκι σας και να ρεμβάζετε με καλή παρέα. Όπου και εάν είστε, καλά να περνάτε. Ας ετοιμάσουμε τον
τσιγεροσαρμά μας. Φαγητό αγαπημένο και ποτέ δεν λείπη, από το Πασχαλινό μου τραπέζι. Κόβουμε σε κομμάτια την συκωταριά και την ζεματάμε. Την ξεπλένουμε και την αφήνουμε να κρυώσει. Τα γλυκάδια δεν τα ζεματάμε, τα κόβουμε ψιλά...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://zaaxarikaialati.blogspot.gr