Από το: Κρητικά τραπεζώματα
Έπειτα από μια αρκετά μεγάλη απουσία,, είπα να επιστρέψω με μια γλυκιά αυνταγούλα παρόλο που το φετινό καλοκαιράκι, ήταν για διάφορους λόγους αρκετά δύσκολο. Κέικ λίγο απ΄όλα λοιπόν, και για να μην μακρηγορώ ας πάμε να το φτιάξουμε. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το
λάδι με την ζάχαρη. Προσθέτουμε,τα αυγά το γιαούρτι και τέλος την πορτοκαλάδα, το ξύσμα πορτοκαλιού και τη βανίλια, πάντα ανακατεύοντας. Τέλος βάζουμε την φαρίνα και το μπέικιν αφού πρώτα τα κοσκινίσουμε. Λαδώνουμε καλά...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cretatrapezomata.blogspot.gr
Έπειτα από μια αρκετά μεγάλη απουσία,, είπα να επιστρέψω με μια γλυκιά αυνταγούλα παρόλο που το φετινό καλοκαιράκι, ήταν για διάφορους λόγους αρκετά δύσκολο. Κέικ λίγο απ΄όλα λοιπόν, και για να μην μακρηγορώ ας πάμε να το φτιάξουμε. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το
λάδι με την ζάχαρη. Προσθέτουμε,τα αυγά το γιαούρτι και τέλος την πορτοκαλάδα, το ξύσμα πορτοκαλιού και τη βανίλια, πάντα ανακατεύοντας. Τέλος βάζουμε την φαρίνα και το μπέικιν αφού πρώτα τα κοσκινίσουμε. Λαδώνουμε καλά...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cretatrapezomata.blogspot.gr