Από το: Οι Θησαυροί Της Κουζίνας
Τη συνταγή αυτή τη φτιάχνω εδώ και πολλά χρόνια. Ακόμα πιο αφράτα γίνονται αν χρησιμοποιήσει κανείς τη μηχανή για κουλούρια με το χωνί σε σχήμα αστεριού. Η δική μου δυστυχώς χάλασε χωρίς να το γνωρίζω και δεν είχα την ευκαιρία να τα φτιάξω με αυτή αλλά με το χέρι. Βάζουμε
στο μίξερ τη ζάχαρη με το μαγειρικό λίπος να χτυπηθούν μέχρι να γίνει άσπρο το μείγμα. Το βάζουμε σε μια λεκάνη γιατί όταν θα ρίξουμε το αλεύρι μέσα δε θα το χωράει το μίξερ.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://thisauroikouzinas-syntages.blogspot.gr
Τη συνταγή αυτή τη φτιάχνω εδώ και πολλά χρόνια. Ακόμα πιο αφράτα γίνονται αν χρησιμοποιήσει κανείς τη μηχανή για κουλούρια με το χωνί σε σχήμα αστεριού. Η δική μου δυστυχώς χάλασε χωρίς να το γνωρίζω και δεν είχα την ευκαιρία να τα φτιάξω με αυτή αλλά με το χέρι. Βάζουμε
στο μίξερ τη ζάχαρη με το μαγειρικό λίπος να χτυπηθούν μέχρι να γίνει άσπρο το μείγμα. Το βάζουμε σε μια λεκάνη γιατί όταν θα ρίξουμε το αλεύρι μέσα δε θα το χωράει το μίξερ.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://thisauroikouzinas-syntages.blogspot.gr