Από το: Η Εύη μαγειρΕύη
Μια πολύ εύκολη συνταγή και γρήγορη. Μπορούμε να την φτιάξουμε ως συνοδευτικό κάποιων ψητών κρεάτων αλλά και ως κύριο πιάτο, όταν θέλουμε να φάμε κάτι ελαφρύ. Τρώγεται κρύα βάζοντάς την για λίγο στο ψυγείο, αλλά και αμέσως μετά την παρασκευή της. Το
πέστο ρόκας μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε άλλα ζεστά ζυμαρικά αλλά και ως επάλειψη σε ψωμάκια ή μπρουσκέτες. Αν αφαιρέσουμε τα τυριά απο την συνταγή, μπορεί να γίνει και νηστίσιμη.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://koukfamily-cook.blogspot.gr
Μια πολύ εύκολη συνταγή και γρήγορη. Μπορούμε να την φτιάξουμε ως συνοδευτικό κάποιων ψητών κρεάτων αλλά και ως κύριο πιάτο, όταν θέλουμε να φάμε κάτι ελαφρύ. Τρώγεται κρύα βάζοντάς την για λίγο στο ψυγείο, αλλά και αμέσως μετά την παρασκευή της. Το
πέστο ρόκας μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε άλλα ζεστά ζυμαρικά αλλά και ως επάλειψη σε ψωμάκια ή μπρουσκέτες. Αν αφαιρέσουμε τα τυριά απο την συνταγή, μπορεί να γίνει και νηστίσιμη.
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://koukfamily-cook.blogspot.gr