Από το: G & M - Χρώμα... Ελληνικό!
Συνεχίζουμε με Υγιεινή και Σαρακοστιανή διατροφή... Καθαρίζουμε και πλένουμε τα παντζάρια. Τα παντζάρια τα διαχωρίζουμε στους βολβούς τους, στα κοτσάνια τους (τα κόβουμε σε ισομήκη τεμάχια) και στα φύλλα. Σε μία μεγάλη κατσαρόλα, προσθέτουμε μπόλικο νερό. Προσθέτουμε
στην κατσαρόλα πρώτα τους βολβούς των παντζαριών. Αφού μαλακώσουν, προσθέτουμε τα κοτσάνια τους και βράζουμε... Δέκα λεπτά πριν σβήσουμε τη φωτιά, προσθέτουμε και τα κοτσάνια. Σε μία άλλη κατσαρόλα βράζουμε...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com
Συνεχίζουμε με Υγιεινή και Σαρακοστιανή διατροφή... Καθαρίζουμε και πλένουμε τα παντζάρια. Τα παντζάρια τα διαχωρίζουμε στους βολβούς τους, στα κοτσάνια τους (τα κόβουμε σε ισομήκη τεμάχια) και στα φύλλα. Σε μία μεγάλη κατσαρόλα, προσθέτουμε μπόλικο νερό. Προσθέτουμε
στην κατσαρόλα πρώτα τους βολβούς των παντζαριών. Αφού μαλακώσουν, προσθέτουμε τα κοτσάνια τους και βράζουμε... Δέκα λεπτά πριν σβήσουμε τη φωτιά, προσθέτουμε και τα κοτσάνια. Σε μία άλλη κατσαρόλα βράζουμε...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com