Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Παντζάρια σαλάτα με βραστά λαχανικά

Written By Unknown on Κυριακή 19 Μαρτίου 2017 | Μαρτίου 19, 2017

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: G & M - Χρώμα... Ελληνικό!
Συνεχίζουμε με Υγιεινή και Σαρακοστιανή διατροφή... Καθαρίζουμε και πλένουμε τα παντζάρια. Τα παντζάρια τα διαχωρίζουμε στους βολβούς τους, στα κοτσάνια τους (τα κόβουμε σε ισομήκη τεμάχια) και στα φύλλα. Σε μία μεγάλη κατσαρόλα, προσθέτουμε μπόλικο νερό. Προσθέτουμε

  στην κατσαρόλα πρώτα τους βολβούς των παντζαριών. Αφού μαλακώσουν, προσθέτουμε τα κοτσάνια τους και βράζουμε... Δέκα λεπτά πριν σβήσουμε τη φωτιά, προσθέτουμε και τα κοτσάνια. Σε μία άλλη κατσαρόλα βράζουμε...

Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com


SHARE

About Unknown