Από το: Γλυκιές Ιστορίες
Χωρίζουμε τα αυγά και χτυπάμε τα ασπράδια μαρέγκα. Χτυπάμε στο μίξερ τους κρόκους με τη ζάχαρη ν' αφρατέψει. Προσθέτουμε τα ασπράδια των αυγών μαρέγκα συνεχίζοντας το χτύπημα απαλά. Βάζουμε το βούτυρο στην φωτιά να ζεσταθεί. Σε γυάλινο ποτήρι ανακατεύουμε με ξύλινη κουτάλα την αμωνία με το γάλα. Σε μια μεγάλη λεκάνη ρίχνουμε το αλεύρι, τις βανίλιες
και το μπέϊκιν πάουντερ και ανακατεύουμε καλά να ομογενοποιηθούν ρίχνουμε και το γάλα. Ρίχνουμε το μείγμα που έχουμε φτιάξει στο μίξερ και ζυμώνουμε καλά προσθέτοντας σιγά σιγά το λιωμένο βούτηρο μέχρι που να γίνει η ζύμη μαλακιά και...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://glykesistories.blogspot.gr
Χωρίζουμε τα αυγά και χτυπάμε τα ασπράδια μαρέγκα. Χτυπάμε στο μίξερ τους κρόκους με τη ζάχαρη ν' αφρατέψει. Προσθέτουμε τα ασπράδια των αυγών μαρέγκα συνεχίζοντας το χτύπημα απαλά. Βάζουμε το βούτυρο στην φωτιά να ζεσταθεί. Σε γυάλινο ποτήρι ανακατεύουμε με ξύλινη κουτάλα την αμωνία με το γάλα. Σε μια μεγάλη λεκάνη ρίχνουμε το αλεύρι, τις βανίλιες
και το μπέϊκιν πάουντερ και ανακατεύουμε καλά να ομογενοποιηθούν ρίχνουμε και το γάλα. Ρίχνουμε το μείγμα που έχουμε φτιάξει στο μίξερ και ζυμώνουμε καλά προσθέτοντας σιγά σιγά το λιωμένο βούτηρο μέχρι που να γίνει η ζύμη μαλακιά και...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://glykesistories.blogspot.gr